Program Som Rensar Upp

Har sett tecken som varslar om fel i registret och några mindre vajsingar kopplat till explorer.exe alt. Filer tillhörande min profil & konto på datorn så kan inte mer begära. Rengör din dator enkelt och snabbt med datoroptimeringsprogram. Bland annat rensar programvaran Windows-registret som innehåller data om själva datorn och mer eller mindre allt som händer på enheten. Din dator håller aktuell information om hårdvara, inställningar, installerade program, datoranvändarlösenord och faktiskt alla detaljer om enheten. Så kallade Registry Cleaners är program som rensar upp i Microsoft Windows register databas, mer känt som registret. Med tiden kan registret växa sig stort och bli tungrott för datorn.

  • De som man kanske bör ta med i sammanhanget är den vanligt förekommande synen på vad förslitning i den virtuella världen handlar om.
  • Läs om hur du kan använda funktionerna i vår klassiska programvara för att bli ännu mer effektiv och få tid över till det som verkligen spelar roll.
  • Posterna i det här registret är relativt svåra att redigera, men du kan ändra hur program och applikationer beter sig.
  • Det finns en gratisvariant som jag kommer till längre ned punkt 10).
  • Men jag kan ärligt inte säga om det haft någon verklig effekt.

Det finns inget bättre sätt att underhålla vår dator som den första dagen än att göra msvcr120.dll saknas en periodiskt underhåll. För några dagar sedan en applikation för att ta bort all bloatware och göra en helt ren installation av Windows 10 och här kommer vi att prata om Geek Uninstaller. Klicka på Fortsätt för att fortsätta genom att ange ditt Lösenord.

Nästa Generations Optimering Och Rensning För Din Dator

Funkar bra och smidigt med högerklick på papperskorgen – kör. Gör det flera gånger per dag, tillfredsställer mina behov. Om du uppmanas att välja en enhet klickar du på den som du installerade Windows på. Miniatyrer, så kommer alla dessa att tas bort, men för varje mapp du sedan öppnar, så kommer dessa att återskapas igen och det kan ta lite tid när det sker.

Avinstallera Något Program Eller App Från Din Dator

Som upplysning kan nämnas att för varje Tjänst som körs i systemet så visas en rad med svchost.exe i process trädet. Står för ‘Service Host’, alltså fungerar som “värd” åt tjänsten eller processen vilket man nu vill. Kombinationen mjukvara och t.ex en hårddisk kan ju vid vissa tillfällen även missa och göra fel, återkommer om den biten längre ner. Interna processer och administrering av data till och från disk och system samt applikationer finns alltid så där har du helt rätt.

Dessutom så samlar och lagrar de inte några av dina personuppgifter (kan samma sak sägas om Googles Chrome?). Viber har lyckats stå ut från mängden i en övermättad SMS och VoIP-marknad. Med över en miljard användare världen över är Viber en av de populäraste kommunikationsapparna, vilket är avgörande för dess framgång då gratisamtal endast kan ringas från Viber till Viber. Jag laddade ner Open Office och såg ingen anledning att fortsatta jakten. Tjänsten inkluderar program som är jämförbara med Office, och där Writer , Calc och Impress imponerar mest. Installation av bloatware eller annan programvara som du inte hade för avsikt att installera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *